Problemes resolts dels fonaments físics d’Arquitectura II: Estàtica aplicada a les estructures por Antonio Durá Doménech; José Joaquín Rodes Roca

Descargar Problemes resolts dels fonaments físics d’Arquitectura II: Estàtica aplicada a les estructures

El título del libro que estás a punto de descargar es Problemes resolts dels fonaments físics d’Arquitectura II: Estàtica aplicada a les estructures, escrito por el excelente autor/a de nombreAntonio Durá Doménech; José Joaquín Rodes Roca. Puedes descargar Problemes resolts dels fonaments físics d’Arquitectura II: Estàtica aplicada a les estructures gratis a través del sistema de suscripción y leerlo todas las veces que consideres necesario.

Quizá te resulte interesante saber que el idioma del libro es Valenciano, la cantidad de páginas es 304 y la editorial es Publicacions Universitat d`Alacant.

Como habrás podido ver, en nuestro sitio contamos con miles de títulos disponibles en descargas. Mediante la suscripción podrás acceder a todos ellos y muchos más que todavía no hemos anunciado.

Sobre el título que vas a descargar:

El principal objectiu d’aquest treball és mostrar a l’alumnat la diversitat de problemes que es poden proposar i l’aprenentatge de les estratègies per a resoldre’ls. Amb aquesta finalitat, el llibre s’ha estructurat en qüestions, exercicis i problemes, amb un nivell creixent de dificultat. El contingut d’aquest llibre correspon a una selección de problemes d’exàmens que l’autor i el professorat implicat han proposat al llarg dels últims quinze anys a l’alumnat d’arquitectura tècnica i arquitectura en l’assignatura de Fonaments Físics. Hem centrat aquesta selecció en els blocs temàtics d’Estàtica, Entramats Articulats Plans i Bigues Isostàtiques. Finalment, ens trobem en un moment de canvi en la docència universitària i hem volgut aprofitar aquesta circumstància per a aplicar algunes característiques del nou model educatiu. Aquesta raó ens ha portat a desenvolupar un apartat específic per a introduir el concepte de problema tipus investigació i incloure-hi aplicacions d’interès professional. José Joaquín Rodes Roca i Antonio Durá Doménech són professors de la Universitat d’Alacant.

Información que tienes que conocer:

  • Título: Problemes resolts dels fonaments físics d’Arquitectura II: Estàtica aplicada a les estructures
  • Autor: Antonio Durá Doménech; José Joaquín Rodes Roca
  • Editorial: Publicacions Universitat d`Alacant
  • Otra información: información adicional no disponible.
  • Idioma: Valenciano
  • Páginas: 304
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 7/1/2014
Datos de las descargas:

3 minutos desde la última descarga.

644 descargas hasta el momento.

1420 se ha leído en la última semana.

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *