Llum por Elisabet Riera Millán

Descargar Llum

El título del libro que estás a punto de descargar es Llum, escrito por el excelente autor/a de nombreElisabet Riera Millán. Puedes descargar Llum gratis a través del sistema de suscripción y leerlo todas las veces que consideres necesario.

Quizá te resulte interesante saber que el idioma del libro es Catalán, la cantidad de páginas es 232 y la editorial es L’Altra Editorial.

Como habrás podido ver, en nuestro sitio contamos con miles de títulos disponibles en descargas. Mediante la suscripción podrás acceder a todos ellos y muchos más que todavía no hemos anunciado.

Sobre el título que vas a descargar:

Quan la protagonista d’aquesta història torna al poble on va néixer, està ensorrada. L’avís de la mort del pare, i un sobre amb la clau de la porta de casa familiar on fa més de vint anys que no posa els peus, són l’empenta que necessita per deixar enrere la seva vida a Londres i posar punt i final a una història que se li està morint a les mans. De cop i volta es troba sola en una casa de pedra plena de foscor, de records i de silencis, amb l’única companyia de la seva gossa, la fidel Nit. El món li cau a sobre fins que sent cridar un nom al carrer: Llum. «Quan vaig tornar al poble aquest hivern, em sentia desapareguda, mig morta. La persona que havia estat fins aquell moment, la que sempre havia designat amb el meu nom, m’era estranya i poc confiable. Em preguntava «¿qui ets, tu?», com si parlés a algú de qui em malfiava o fins i tot acusava d’haver malbaratat tot allò en què havia cregut, tot allò que havia desitjat: la Kate, la meva carrera universitària, els llibres que havia escrit, aquella gran ciutat que m’havia acollit i que després va expulsar-me. Els amics de Londres m’havien dit que era una crisi, una etapa que més o menys tots passaven al fer els quaranta, però jo sabia que era molt més greu, molt més profund, molt més antic. Per això tu, Llum. Per això nosaltres.»

Información que tienes que conocer:

  • Título: Llum
  • Autor: Elisabet Riera Millán
  • Editorial: L’Altra Editorial
  • Otra información: información adicional no disponible.
  • Idioma: Catalán
  • Páginas: 232
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 2/22/2017
Datos de las descargas:

33 minutos desde la última descarga.

1187 descargas hasta el momento.

1304 se ha leído en la última semana.

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *