Llengua i literatura. 2 ESO. Clau Construïm por Serveis Lingüistics i Editorials … [et al.] Imés

Descargar Llengua i literatura. 2 ESO. Clau Construïm

El título del libro que estás a punto de descargar es Llengua i literatura. 2 ESO. Clau Construïm, escrito por el excelente autor/a de nombreServeis Lingüistics i Editorials … [et al.] Imés. Puedes descargar Llengua i literatura. 2 ESO. Clau Construïm gratis a través del sistema de suscripción y leerlo todas las veces que consideres necesario.

Quizá te resulte interesante saber que el idioma del libro es desconocido, la cantidad de páginas es 256 y la editorial es Noemí Villamuza Manso; Francisco Collado Jiménez; María del Mar Hernández Fernández (il.).

Como habrás podido ver, en nuestro sitio contamos con miles de títulos disponibles en descargas. Mediante la suscripción podrás acceder a todos ellos y muchos más que todavía no hemos anunciado.

Sobre el título que vas a descargar:

CONSTRUÏM és un nou projecte educatiu:Global, que recorre totes les etapes educatives i seqüencia els continguts de tots els cursos establint ponts des d’Infantil fins a Batxillerat. Basat en un model sòlid d’educació en valors, en l’eix del qual es troba l’alumne i la millora dels seus resultats a través de l’atenció als diferents ritmes i estils d’aprenentatge. Un projecte que neix des de la vocació de servei i suport al mestre en la seva tasca, i el dota dels recursos idonis per al seu dia a dia. I que és el reflex del nostre compromís amb l’educació a través de la introducció flexible de noves metodologies i tecnologia eficaces per a la millora de la qualitat educativa.Les claus de CONSTRUÏM:Comprendre per a aprendre: Perquè la comprensió és la clau de l’aprenentatge, es desenvolupen diferents mecanismes que ajuden l’alumne a interioritzar i integrar els continguts: contextualització dels continguts, activitats pràctiques i pròximes i aprenentatge basat en l’experiència.Construcció del propi aprenentatge: L’alumne inicia el seu aprenentatge a través d’activitats de caràcter manipulatiu.Atenció als diferents ritmes i estils d’aprenentatge: propostes específiques d’atenció a la diversitat per a cada unitat didàctica. Els materials desenvolupats per a atendre la diversitat dels alumnes i els programes específics que s’hi ofereixen adapten els continguts als diferents nivells i estils d’aprenentatge, i possibiliten així l’educació personalitzada. Recursos específics, propostes de repàs, reforç i ampliació, generador de proves i Construïm Digital.Suport al mestre: Recursos pràctics i eficaços que faciliten el treball diari a l’aula.Innovació metodològica: programes d’innovació que es poden integrar d’una manera natural en la dinàmica habitual de l’aula al ritme i l’abast que cada mestre i centre desitgen: Aprenentatge cooperatiu, Aprendre a pensar i Intel·ligències múltiples.Aprendre a ser i a conviure: El projecte Construïm dóna un nou impuls a l’educació en valors, i li atorga un paper protagonista.

Información que tienes que conocer:

  • Título: Llengua i literatura. 2 ESO. Clau Construïm
  • Autor: Serveis Lingüistics i Editorials … [et al.] Imés
  • Editorial: Noemí Villamuza Manso; Francisco Collado Jiménez; María del Mar Hernández Fernández (il.)
  • Otra información: Editorial Cruïlla, S.A
  • Idioma: desconocido
  • Páginas: 256
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 5/1/2017
Datos de las descargas:

17 minutos desde la última descarga.

755 descargas hasta el momento.

1260 se ha leído en la última semana.

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *