Esperança dins la foscor por Rebecca Solnit

Descargar Esperança dins la foscor

El título del libro que estás a punto de descargar es Esperança dins la foscor, escrito por el excelente autor/a de nombreRebecca Solnit. Puedes descargar Esperança dins la foscor gratis a través del sistema de suscripción y leerlo todas las veces que consideres necesario.

Quizá te resulte interesante saber que el idioma del libro es desconocido, la cantidad de páginas es 272 y la editorial es Bel Olid Baez (tr.).

Como habrás podido ver, en nuestro sitio contamos con miles de títulos disponibles en descargas. Mediante la suscripción podrás acceder a todos ellos y muchos más que todavía no hemos anunciado.

Sobre el título que vas a descargar:

Esperança dins la foscor està cridat a ser el manifest cabdal de l’activisme en el segle XXI. Rebecca Solnit hi escriu de manera lúcida i emocionant a favor de l’esperança com a motor de canvi. L’autora dibuixa un gran panorama històric de l’activisme, des de la lluita pels drets civils a Estats Units o la caiguda del mur de Berlín, fins a les mobilitzacions socials més recents. I sap posar en valor els èxits aconseguits i les enormes repercussions positives que aquestes accions han tingut per al conjunt de la societat i del món. Seguint les passes dels grans pensadors ?entre els quals Woolf, Gandhi, Benjamin i Havel?, Solnit ens il·lumina a través de la foscor i ens guia de manera entusiasta cap a un compromís polític efectiu i profund: «L’esperança exigeix acció; l’acció és impossible sense esperança.» «Aquest llibre és una joia. Solnit revela on érem, on som, i els avenços que anem fent pas a pas en drets humans a mesura que anem sortint, cabuts, a les palpentes.» (Studs Terkel) «Solnit ens fa veure el futur que volem i com hem de transformar el present perquè aquest futur es compleixi. Una injecció d’energia!» (Bel Olid)

Información que tienes que conocer:

  • Título: Esperança dins la foscor
  • Autor: Rebecca Solnit
  • Editorial: Bel Olid Baez (tr.)
  • Otra información: Angle Editorial
  • Idioma: desconocido
  • Páginas: 272
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 10/1/2017
Datos de las descargas:

28 minutos desde la última descarga.

937 descargas hasta el momento.

852 se ha leído en la última semana.

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *