Cap als mars de la llibertat por Sarah Lark

Descargar Cap als mars de la llibertat

El título del libro que estás a punto de descargar es Cap als mars de la llibertat, escrito por el excelente autor/a de nombreSarah Lark. Puedes descargar Cap als mars de la llibertat gratis a través del sistema de suscripción y leerlo todas las veces que consideres necesario.

Quizá te resulte interesante saber que el idioma del libro es desconocido, la cantidad de páginas es 736 y la editorial es Emma García Carbassa (tr.).

Como habrás podido ver, en nuestro sitio contamos con miles de títulos disponibles en descargas. Mediante la suscripción podrás acceder a todos ellos y muchos más que todavía no hemos anunciado.

Sobre el título que vas a descargar:

Primer libro de la Trilogia de l’arbre Kauri Una emocionant saga familiar sobre la colonització irlandesa d’Austràlia. Un vaixell rumb a les colònies penals de la terra de Van Diemen. Una ànima fugitiva cerca la cerca la felicitat a la bella Nova Zelanda. Sarah Lark torna a Nova Zelanda: un paisatge amb el qual va irrompre amb força en lescenari literari nacional gràcies a la seva trilogia del Núvol Blanc, un setting que sha convertit en un segell indiscutible de lautora i amb el qual ha seduït més de set milions de lectors arreu del món. Sense perdre el marc de la cultura maori durant el segle xix neozelandès, Cap als mars de la llibertat és una novella magistral que ens descobreix la vida daquells irlandesos convictes que van colonitzar Austràlia. Irlanda, 1846. La parella denamorats Kathleen i Michael planegen en secret abandonar la seva terra natal, la humil i famèlica Irlanda, per trobar una vida millor en el Nou Món (o a Amèrica). Però tots els seus somnis es veuen truncats quan Michael és condemnat com a rebel i exiliat a Austràlia. Kathleen, embarassada, es veurà obligada a casar-se amb un comerciant ramader i emigrar amb ell a Nova Zelanda. Mentrestant, Michael, que comptarà amb la ajuda duna audaç Lizzie, intentarà escapar de la colina penal per retrobar-se amb el seu primer amor. Sarah Lark, escriptora alemanya dèxit establerta actualment a Espanya, va treballar durant molts anys com a guia turística. Amb la trilogia del Núvol Blanc (Al país del núvol blanc, La cançó dels maoris i El crit de la terra) va assolir la categoria de best-seller internacional amb una espectacular acollida per part dels lectors, en una difusió sense precedents. Les seves dues posteriors novelles Lilla de les mil fonts i Les onades del destí, ambientades a Jamaica, conformen lanomenada Saga del Carib. Amb Cap als mars de la llibertat, el primer títol duna nova trilogia, Sarah Lark torna a la terra en què tot va començar, mostrant-nos ara la duresa de la diàspora daquells convictes irlandesos que van poblar Austràlia. Una novella emocionant, addictiva, repleta de girs.

Información que tienes que conocer:

  • Título: Cap als mars de la llibertat
  • Autor: Sarah Lark
  • Editorial: Emma García Carbassa (tr.)
  • Otra información: B de Bolsillo (Ediciones B)
  • Idioma: desconocido
  • Páginas: 736
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 6/3/2015
Datos de las descargas:

46 minutos desde la última descarga.

1186 descargas hasta el momento.

826 se ha leído en la última semana.

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *